Miután néhány lap megírta, hogy VV Anett párra és gyermekre vágyik, Való Világos társa, Alekosz kapva kapott az alkalmon.

Közösségi oldalán írt számára egy meglehetősen rendhagyó üzenetet, melyben randira hívja Anettet és azt is elárulja neki, mennyit keres.

“Kedves Béres Anett! Kedvesem. A mai sajtóban azt olvastam, hogy Te párt keresel és nem érted, hogy eddig hol baltáztad el.

Nos, kérem Tisztelettel, én vagyok a válasz mindegyik kérdésedre. Alekosz.

Noha, a Való Világ győzelmem után, Te a szobádba hívtál, én akkor még nem voltam fölkészülve..! egy veledvaló bármire. Meg aztán, akkoriban még Te sem az igazit kerested, csapódtál összevissza.

Ahogyan akkoriban, Te sem kimondottan nyerted el az én tetszésemet csapzottan habzottan, úgy talán én sem a vonzó férfi tárgyát testesíthettem meg Tebenned. Eltelt 12 év. Fölnőtt lettél. És okos.

Szép vagy, Anett!! Pazarszép. Én is megváltoztam.. Külsőm mostmár tökéletesen kezdi visszaadni azon buta férfiak megjelenését, akikkel és amilyenekkel Te lenni szoktál. Viszont én intelligens is vagyok.

Ezen, külső és belső változások függvényében arra kérlek, álljunk össze! Sztárok vagyunk, mindketten. Megaztán, anyagilag is jobban kijövünk. Munkám most nincsen, de 240 ezret szoktam keresni.

Kedves Drága Anett elfogadod-e, adhatok-e Neked randevút szombaton; 17.00-kor, a Campónában? Fogyasszunk el egy forró csokit, habos kakaót, vagypedig egy sárgaborsófőzeléket fasírttal.

Ne válaszolj. Csak legyél ott. Várni foglak. Nagy Alekosz – leendő férj, és apa” – zárta sorait a Való Világ egykori győztese.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Alekosz Facebook oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Csuti megmutatta, milyen jó nő lenne belőle hosszú hajjal: vicces fotót posztolt