Ki hinné, hogy már több mint 10 év telt el azóta, hogy mi, magyarok megismerhettük VV Cristofelt.

A fiatal srác a Való világ ötödik szériájába került be, méghozzá a “skalpvadász” kategóriában.

Noha a nagyszájú srác csupán 32 napot töltött bent a villában, mégis mindenki emlékszik rá, ez pedig kevés valóságshow hősről mondható el.

Lehetett őt szeretni és nem szeretni, de egy biztos. Nem volt szürke és átlagos. Nyomot hagyott az emberekben. És egy valóságshow műsorban ez az, ami igazán számít.

Egész idáig szinte semmit sem lehetett tudni arról, mi minden történt Pittmann Cristofellel az elmúlt években, azonban most végre nyilatkozott az RTL Fókusz című műsorának.

Kiderült, hogy magántaxisofőrként dolgozik, és egészen megkomolyodott. Persze azért egy kis csibészség még mindig maradt benne.

Azt is elárulta, mennyi mindenben próbálta ki magát az évek alatt: “Az első melóm: Fröccsterasz szemétszedés volt. Úgy hívtak, hogy a helyi csöves. Először én voltam a szemétszedő fiú, utána szép apránként pizzaszakács, kisegítő, bártender voltam.

A vendéglátás után jött a vagyonőrködés, aztán négy év kaszinó, ott mint portás” – számolt be a fejleményekről az azóta taxisofőrködő srác.

Íme az interjú, a videóból kiderül, hogy néz ki most Cristofel:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Csak kevesen szúrják ki 20 másodpercen belül a pandák közé keveredett pingvint: neked sikerül?