Mi is beszámoltunk arról, hogy többfelvonásos balhé alakult ki ByeAlex és az egyik pesti gyorsétteremlánc között.

Az egész konfliktus abból indult ki, hogy az énekes sérelmezte, hogy hideg volt a kaja, amit kapott.

A burgerező erre igencsak csípős választ küldött neki, ha kíváncsi vagy a meglepő reakcióra, IDE KATTINTVA elolvashatod.

Ám a történet itt még messze nem ért véget, sőt: ByeAlex újból kritizált, amire a burgerező ezt a kommentet írta:

“Nem az esetet kérjük ki, mert ha elrontottuk, akkor elrontottuk. Ha szeretnéd, akkor természetesen kárpótolunk, mint minden vevőt, akinél elszúrunk valamit. Másképp nem létezhetnénk.

A kritikát viszont több módon lehet fogalmazni, ki így, »ki úgy«. Az esetben ha az étteremnek jelzel közvetlenül – ami rövidebb út lehet mint a saját oldaladra egy #nemlogikus poszt – akkor remélhetőleg a protokoll szerint fognak eljárni, és kárpótolnak, ahogy mindenki mást.

Ha pedig öngólt rúgunk azzal, hogy szót emelünk a stílus ellen, akkor nagy örömmel rúgtuk be, holnap is felkel a nap” – olvasható a hozzászólásban.

Ezt ByeAlex képtelen volt szó nélkül hagyni, így reagált: “Ti említettétek a kommentben, hogy amúgy ti szívvel-lélekkel. nos, nem látszik számomra. bár ki vagyok én, hogy véleményem lehessen? csak egy vevő.

de azt tanácsolom, hogy ennél tényleg legyetek egy vásárlótokkal szívesebbek meg lelkesebbek, nehogy végül el kelljen menni kapálni…

Ja és kár hogy nincs humorotok. szóval, én kérek elnézést, sokat képzeltem bele egy pipiburgerbe. és különben is, vannak ennél sokkal nagyobb gondok is az életben… ugye… ugye” – olvasható a válaszban.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: ByeAlex Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ez tényleg fogós feladvány, de neked hátha sikerül: találj rá az egyetlen pandára a sok-sok kutya között