Egy komplett kis történet kerekedett ki ByeAlex reklamációjából, amit az egyik hazai gyorsétteremláncnak küldött.

Az egész azzal kezdődött, hogy az énekes sérelmezte, hogy hideg volt a kaja, amit megrendelt.

“Amikor nagy ritkán rendelsz egy burgert és a jéghideg italt összezacskózzák vele, hogy azonnal mikrózhasd a fagyos kajádat” – méltatlankodott ByeAlex.

Ám a burgercég nem maradt adós a válasszal, így kommentálta a dolgot: “Kedves Alex, az is elképzelhető, hogy egy munkatársunk a 297edik megrendelés után egymás mellé tette az italt a burgerrel, miután igyekszik mindenkit szívvel, lélekkel kiszolgálni.

Vagy az is, hogy a futár cég több címet visz ki (ami tőlünk független) és kihűl közben.

De igazából mi sem posztoljuk ki, ha nem tetszett egy nótád. És persze elnézést a hibáért” – olvasható a válaszban.

Erre pedig ByeAlex is kommentelt egy újabbat, ami így szól: “Oh én kérek elnézést, hogy szóvá mertem tenni. (sztem viccesen amúgy)

Az ételt nem minősítettem, nem szerettem volna megbántani vele a kis cégeteket. Tudjatok, azért nem csinálok magamnak hamburgert, mert bízom abban, hogy azok akik azt hirdetik, hogy ehhez értenek, azok értenek is hozzá.

Nem mellékesen, nektek nem kell fizetnetek egyetlen dalomért sem. Én fizettem. Nem fog persze földhöz vágni, nyugalom!

Olyannal viszont tényleg soha nem találkoztam még, hogy panasz után nem egyszerűen csak elnézést kérnek a vendégtől, hanem még nyílt kommentben kérik ki maguknak az egészet.

Sztem ez öngól! K**va nagy. Hol is van ebben a szívvel-lélekkel? Mert én úgy írok dalokat, meg ha nektek nem is tetszik – olvasható ByeAlex viszontválasza.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: ByeAlex Facebook oldala)