Sokunknak vannak olyan gyerekkori emlékeink, amikor idegenekkel kerültünk kapcsolatba pedig elvileg nem szabadott volna. A gyermeki lélek olyan ártatlan és gyakran vonzódik hasonló lelkületű, kedves emberekhez.

A kicsi Isaiah is hasonló helyzetbe került, amikor a nagynénjével egy középiskolai focimérkőzésen volt éppen és kiszúrt a tömegben egy kedvesnek tűnő nőt. A kisgyermek egyszerűen odament hozzá.

Az idegen hölgy reakciója talán nem az volt, amire legtöbben számítanánk, ám a róla készült fotót az egész internet a szárnyára kapta. Nézd meg te magad is, mennyire szívet melengető.

A nagynéni népszerű Facebook posztjában megosztotta, hogy mi történt pontosan.

“Fogalmam sincs, hogy ki ez a hölgy, de ha ismeritek, mondjátok el neki, hogy fantasztikus ember. Isaiah a mérkőzés közben odasétált hozzá, beült az ölébe, majd úgy beszélgettek, mintha jól ismernék egymást. Nem több, mint 20 percig tartott ez az egész.

A félidőben a hölgy elment, hogy találkozzon a lányával. Ezután az este alatt, ahogy visszaültünk, Isaiah újra kiszúrta őt. A hölgy integetett felé és Isaiah odament hozzá. Azt hittem, hogy ugyanaz fog történni, mint az előbb, de tévedtem…

Isaiah egyből odament hozzá nagy mosollyal az arcán, az ölébe mászott, megölelte és a fejét a vállára hajtotta. A hölgy tárt karokkal fogadta őt. Úgy babusgatta Isaiah-t, mintha a saját gyermeke lett volna. Egyszerűen lenyűgöző volt! Kérdeztük, hogy akarja-e, hogy elhozzuk, de bizonygatta, hogy minden rendben.

Azt mondta, Isaiah az új barátja, majd elmesélte, hogy csak egy gyermeke van, aki már 15 éves és az ilyen pillanatok számára sokat jelentenek.”

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja.com)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Majka olyat szólt be Lagzi Lajcsinak a műsorban, hogy a közönség egy része pfujolni kezdett