A Nagy Ő című műsor egyik legszürreálisabb pillanata kétségkívül az volt, amikor az egyik versenyző, Natali sámánéneklésbe kezdett.

A hölgy fogta a dobját, ütni kezdte, ezután szemei felakadtak és őrült kántálásba kezdett.

“Natali minden porcikájában spiritiszta lélek, jógaterapeutaként, lélek- és energiagyógyászként, papnőként, valamint dúlaként is dolgozik.

Égi jelnek veszi a műsorban való szereplését. Hisz az intuícióiban, amik azt súgták neki, dolga van Attilával.

Számára a műsor jelképe, a rózsa nagyon fontos növény, ő maga is tart rózsaszeánszokat. Attilában lát egyfajta érzékenységet a maszkulin külső mögött, amit elő szeretne hívni.

Hét évig volt házas, két gyermek édesanyja. Imádja a sebességet, fiatal lányként titkos gyorsulási versenyeken is részt vett” – olvasható a bemutatkozójában.

Árpa Attila őszintén elmondta, mit érzett Natali sámánéneke alatt:

“Amikor Natali elkezdte ezt a sámánéneket, akkor az elején, mivel teljesen más hangulatban voltam, majdhogynem kicsit kínosan éreztem magam.

De amikor átadtam magam ennek az egésznek, akkor már én is elkezdtem érezni, amiről beszél. Ez egy olyan zene, ami tényleg belehat az ember testébe.”

Itt te is megnézheted, mit és hogyan adott elő Natali. Neked mi a véleményed? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon

Te mit gondolsz? Írd meg nekünk kommentben! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Hajmeresztő hangfelvétel: Győrfi Pál sarokülője, szőlő a tűzoltóknak, Dankó muzsika! Durva, miért hívják a 112-t: