Jimmy Jump, a különböző fontos sporteseményekre beugráló ember igazi celeb lett a 2000-es években.

Első híresebb cselekedte az volt, hogy átszaladt a 2004-es Formula–1-es spanyol nagydíj rajtvonalán, a verseny közben.

Véleménye szerint a legfontosabb esemény, ahova “beugrott”, az a 2005. november 19-i, a Real Madrid és az FC Barcelona közötti La Liga mérkőzés volt.

2006. április 25-én feltűnt az UEFA-bajnokok ligája elődöntőjének visszavágóján is, a Villarreal CF–Arsenal FC mérkőzésen. Jimmy Jump befutott a pályára, mielőtt elkezdődött a második félidő, és hozzávágott egy Barcelona mezt az Arsenal támadójához, Thierry Henryhoz, aminek “Henry 14” volt a hátára írva .

2009-ben a Roland Garros döntőjében Roger Federerhez is beugrott, egy piros sapkát akart a fejére húzni. Miután átugrott a hálón, a biztonságiak leteperték és kivitték.

A 2010-es labdarúgó-világbajnokság döntőjének kezdete előtt néhány perccel beszaladt a Soccer City stadion gyepére, és egy sapkát akart a trófeára ráhúzni. Terve nem sikerült, a biztonságiak még terve megvalósulása előtt a földre lökték és kivitték.

2010. szeptember 11-én az Újpest–Ferencváros magyar bajnoki labdarúgó-mérkőzésen a második félidő kezdete előtt ugrott be a játéktérre, lőtt egy gólt, ezt követően a biztonsági emberek vitték le a pályáról. Ezt az ugrását a Bors magazin felkérésére hajtotta végre.

Nem ez volt az egyetlen magyar esemény, ahol feltűnt, a TV2 időjárás-jelentésébe is beszaladt egyszer.

Valamikor a 2010-es években Németh Lajos épp a várható időjárást ecsetelte, amikor Jimmy feltűnt.

A meteorológus nem jött zavarba, remekül kezelte a helyzetet. Sokak szerint a jelenet előre megbeszélt volt, neked mi a véleményed? Itt láthatod:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Kínos kimaradt jelenet került elő az X-Faktorból: te továbbjuttattad volna a versenyzőt?