A Jonas testvérek az Amerikai Egyesült Államokban hatalmas sztárnak számítanak, többen közülük énekesi pályát választották és hatalmas sikereket értek el.

Sőt, a testvérek közül hárman, Joe Jonas, Nick Jonas és Kevin Jonas együttest is alapítottak Jonas Brothers néven, és olyan népszerűek lettek a 2000-es években, hogy négy lemezt is kiadtak.

Testvérek között persze nem ritka, hogy megviccelik egymást, főleg, ha fiútestvérek és munkájukból adódóan sülve-főve együtt vannak. Hogy ne unjanak rá túl hamar egymásra, mindig valamilyen poénon törik a fejüket, amivel változatosságot csempészhetnek egymás életébe.

Joe Jonas mostani ötlete szerintünk mindenképpen a díjnyertes viccek közé tartozik. A zenész kitalálta, hogy ha már szájmaszkot kell hordani, ő csináltat magának egy igencsak különlegeset.

A maszk ugyanis egyik testvérét, Nicket ábrázolja, így amikor felrakja, olyan, mintha Nick-kel ikrek lennének. Joje Jonas eredetileg így néz ki:

Ám amikor felteszi az egyedi maszkot, Nick lesz belőle:

(Kép: Instagram)

Szerintünk szuper ötlet, ajánljuk mindenkinek, akinek testvére van, hogy csináljon egy tesós maszkot, biztos nagy sikere lesz vele!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Csuti megmutatta, milyen jó nő lenne belőle hosszú hajjal: vicces fotót posztolt