Szabó András Csutit legtöbben a közösségi médiából ismerik, ami nem is csoda, hiszen több százezer követője van az Instagramon.

Ismerős lehet persze még jó néhány tévéműsorból is, illetve sokan csak Kulcsár Edina műsorvezető, egykori szépségkirálynő férjeként utalnak rá, pedig Csuti rengeteg izgalmas dolgot csinál az életben.

Nemcsak mint influenszer tevékenykedik, több saját vállalkozása is van, így bizony nem sok szabadideje marad, de arra, hogy gyerekeivel lehessen, mindig szakít időt, ilyenkor félreteszi a telefont.

Két közös gyerekük is van ugyanis Kulcsár Edinával, a kisfiú, Medox 2018-ban, a kislány, Nina pedig 2020-ban született. Csuti persze azért a bolondozásra is talál mindig szabad perceket. Nemrég például azt mutatta meg közösségi oldalán, hogy nézne ki hosszú hajjal, nőként.

“Nemrég volt a mosoly világnapja, úgyhogy mosolyogjunk ma is! Ezt nézzétek! Ne mondd, hogy nem lennék jó csaj?!” – írat a vicces fotó mellé Csuti.

 

View this post on Instagram

 

Szabó András Csuti (@csut.i) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: RAS-Archívum)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ez a kis huncut most találkozik először apukája ikertestvérével. Hirtelen azt se tudja, melyik az apukája. Videón a pillanat: