A kutyák életkortól függetlenül rengeteg szeretetet képesek adni gazdijuknak, legyenek akár kiskölykök, akár idősebb ebek. Persze egy kölyökkutyával többet kell foglalkozni, hiszen pár hetes, pár hónapos korban kell rengeteg mindenre megtanítani.

Szobatisztaságra szoktatni, arra, hogy viselkedjen emberek között, mi a séta rendje, hova mehet és hova nem. Ezek némelyike néha hosszadalmas procedúra is lehet, de egyben biztosak lehetünk: a kutya mindig meghálálja a gondoskodást.

A videóban szereplő gazdi épp arra tanítja kis kedvencét, hogy hogyan is kell vonyítani: hiszen egy valamire való kutyának vonyítani is kell tudni. A nyolc hetes beagle kölyök, Moose először csak csöndben figyel, ellesi a fortélyokat.

Aztán amikor úgy érzi, ez neki is menni fog, ő is rákezdi: és mit ne mondjunk, a lecke remekül sikerül, hiszen Moose hamar ráérez a dologra

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  VICC: A prof elmegy az elmegyógyintézetbe, hogy az ápoltakat tanulmányozza. A folyosón találkozik az egyikkel és így szól hozzá: