Hacsak nem aludtad át az egész 2012-es évet, bizonyára már te is hallottad Carly Rae Jepson slágerét a Call Me Maybe-t.

Energikus, vidám és olyan fülbemászó, hogy világszenzációvá vált majdnem egy éjszaka alatt. Sikerének egy részét annak a ténynek köszönheti, hogy másodpercek alatt rossz hangulatból jó hangulatot varázsolhat.

Nem hiszel nekünk? Talán majd fogsz, miután meglátod, ahogy egy csapat katona táncol a dallamra, amely hatalmas hírnevet ért el…

Amikor a tengerentúlon állomásozó katonák egy csoportja látta a Miami Dolphins szurkolólányainak videóját, amelyben a Call Me Maybe-re táncolnak, úgy döntöttek, hogy ők is szórakoznak egy kicsit.

Végül is, ki hibáztathatja őket? Az övéké vitathatatlanul a világ egyik legstresszesebb munkája, így megbocsáthatjuk nekik, hogy egyszer-egyszer lazítanak kicsit.

Kiderült, hogy pontosan ezt tették. Minden egyes jelenetet sikerült vidám improvizációval újraalkotniuk, annak ellenére, hogy hiányzott a szükséges források többsége.

Mi biztosan nem sajnáljuk tőlük, hogy egy kicsit szórakoznak, amikor esélyük van rá. Éppen ellenkezőleg, reméljük, mindenki látja a benne rejlő előnyöket:

Oszd meg, hogy mások is láthassák! 

(Forrás: 5percblog.hu)

Olvasd el ezt a cikket is –>  A gazdi megkéri a kutyust, játssza el saját halálát: a közönség óriási nevetésben tör ki