Az elmúlt évtizedekben kihagyott gólhelyzetekben nem volt hiány, de ez a mostani elpuskázott lehetőség biztos, hogy beférne minden idők 10 legrosszabb lövése közé, már ha ez kapura lövésnek mondható egyáltalán.

Ráadásul a most következő abszurd jelenet nem harmad- vagy negyedosztályú focimeccsen játszódott le, hanem a belga első osztályban, a KV Mechelen az Oostende csapata között.

Érdemes az elejétől megnézni a videót, hiszen a gólhelyzetet közvetlenül megelőző másodpercek is aranyat érnek. Hatalmas kavarodás, kábé egyik játékos se tudja, hogy hol van vagy hogy mit kéne csinálnia.

Aztán maga a helyzet még az előző másodperceket is felülmúlja. A 17 éves játékosnak, Aster Vranckx-nak mindössze annyi lett volna a dolga, hogy a keresztlécről lepattanó labdát a kapuba passzolja. Senki sem volt a közelében, senki sem zavarta, ám neki mégis sikerült kihagynia az ordító ziccert:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Mikor földet ért a siklóernyős, olyan pofont kapott egy váratlan vendégtől, hogy a fal adta a másikat