A Ninja Warrior adásaiban minden hétköznap számtalan ügyes ninjajelöltet láthatunk, aki káprázatos technikákkal teljesítik a cseppet sem könnyű pályákat.

A versenyzők nagy része fiatal, kidolgozott testű srác, akik duzzadó izmokkal vágnak neki az akadályoknak. Így tett két jó barát, Máté és Dominik is.

Sajnos egyikük sem jutott túl messze a pályán, Máté nagyon hamar kiesett, ám Dominik derekasan küzdött, hosszú másodpercekig függeszkedett egy karikán.

A két férfi műsorvezető, Till Attila és Szujó Zoltán jókat derültek Dominik küzdelmén, aki minden erejét mozgósította, hogy minél tovább menjen.

Végül aztán csak belepottyant a vízbe, és vizes pólóban ment oda Lékai-Kiss Ramónához, hogy interjút adjon neki.

Ekkor Rami elkezdett incselkedni az igen előnyös testi adottságokkal rendelkező sráccal, és viccesen reklamálni kezdett nála.

Azt sérelmezte, hogy ő nem szabadult meg a pólójától, bezzeg barátja, Máté igen. Dominiknek több se kellett, lekapta a pólóját.

Így már Rami is elégedett volt és Dominik is büszkén nézegette izmait a monitoron. Ráadásul a pólóledobás szerencsét hozott neki, mert végül bekerült a napi döntőbe.

Itt megnézheted a teljes jelenetet:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: TV2)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Hány hibára bukkansz a képen? Sokan csak kettőt vagy hármat látnak, pedig több van: