Lassan már ott tartunk, hogy mikor veszünk egy zacskó chipset, az körülbelül ugyanaz a helyzet,.mintha zsákbamacska játékot játszanánk. Vannak olyan chipses zacskók, amiket csak körülbelül félig, vagy még addig sem töltenek meg burgonyaszirmokkal, az pedig igen bosszantó tud lenni, mikor lényegében a semmiért fizetünk.

Ez a mostani eset nem ezért különleges, ilyen helyzettel mi még nem találkoztunk. Mikor Dr. David Boyce megvásárolta az alábbi chipset, még biztosan nem sejtette, milyen rendkívüli látványban lesz része, amikor kinyitja a zacskót.

A tartalma ugyanis cseppet sem volt átlagos, néhány burgonyaszirom mellett egy egészben megmaradt, meglehetősen furcsán kinéző krumplira bukkant. Az erről szóló képet rögtön fel is töltötte közösségi oldalára:

Teljesen lesokkolódtam. Nem is értettem, hogy kerül ez ide, aztán arra gondoltam, mekkora nagy túlélő ez a krumpli, nem engedte, hogy összenyomják, és vékony szirmokat készítsenek belőle.

(Kép forrása: Twitter)

Neked mi lett volna a reakciód? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  „Weöres Sándor? Te szívatsz, Ferikém! Nincsen ilyen ismert író!” VV Merci azt hitte, Feri át akarja verni a kamerák előtt: