Az alábbiakban egy képrejtvényt fogsz látni. Érdemes megfigyelned minden apró részletet, és azután elgondolkodni azon, mi illetve ki is lehet a képrejtvény megoldása.

Annyit segítünk, hogy a képrejtvény egy magyar sztárt rejt, méghozzá egy olyat, akit leginkább a mulatós zene világából lehet ismerni, de szerepelt már számos szórakoztató tévéműsorban is.

Még azt is eláruljuk, hogy 1994-ben ösztöndíjjal érkezett Magyarországra és az ELTE jogi karán nemzetközi jogot hallgatott, 3 éven keresztül. Tanulmányait nem fejezte be, mivel mulatós dalokat kezdett énekelni.

Így már azért biztos sokan rájöttek a megoldásra, aki még nem tudná, annak mutatunk róla egy képet is: ehhez görgess egy kicsit

L

E

J

J

E

B

B

Bizony, ő nem más, mint Fekete Pákó, hiszen a képrejtvényen egy fekete pókot láthatunk, ám a rejtvény jelzi, hogy a hosszú ó-t á-ra kell cserélni, így a fekete pókból fekete pák lesz, ahhoz jön még a képrejtvény végén található hosszú Ó, így a megfejtés: Fekete Pákó!

Oszd meg a feladványt barátaiddal is! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Kevesen tudják, hogy Brad Pitt is szerepelt a Dallasban 1987-ben: ilyet fejet vág Jenna és Ray, mikor meglátja őt. Te felismernéd?