Mi is beszámoltunk róla, hogy a 2021-es év elején az egykori valóságshow-hős, Alekosz, aki annak idején megnyerte a maga Való Világ szériáját, új vállalkozásba fogott, amivel magára haragította a taxisokat.

Ő is taxizik, ráadásul egy speciális rádió segítségével rátapad a taxisok rádióforgalmazására és elhappolja a profik elől a fuvarokat.

Ripostnak elmesélte, hogy autója körül sorban állnak a hölgyek. “Stabil, visszajáró utasköröm van; többnyire nők. Teltebb nők! Van egy, akit mindennap, pontban délben a BAH-csomópontnál kell felvennem, el kell vinnem őt a Citadellára, mert a kocsiban, az én társaságomban szereti elfogyasztani az ebédjét” – osztotta meg Alekosz a lappal.

Eddigi legfurcsább fuvarja talán az volt, amikor egy hölgy utas Alekosz címét adta meg úti célnak, a valóságshow-hős azonban nem rettent meg:

“Mondtam neki, hogy az az én címem, mire ő azt válaszolta, tudja. Vonzó egy nő volt, így hát gondoltam, mit bánom én. Hazahoztam és vendégül láttam, de egy idő után mennie kellett. Azóta se láttam” – közölte Nagy Alekosz.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Az átlag feletti vizuális intelligenciával rendelkezők egyből kiszúrják azt a kis részletet, ami nem stimmel a rajzon