Ha hiszel a számmisztikában, amely a számok és események közötti isteni kapcsolatot kutatja, akkor az is biztosan érdekel, hogy a születésed napja milyen hatással van a személyiségedre.

Ellenőrizd a naptárban, hogy a hétnek melyik napján jöttél a világra és olvasd el a jellemzésedet.

HÉTFŐ

Társasági ember vagy és szereted a szabadidődet a családoddal és barátaiddal együtt tölteni. Igazi békítő vagy és ez emberek számíthatnak rád, ha nincs kihez fordulniuk a problémájukkal. Azonban önbizalomnak híján vagy és ezért nehezen éred el azokat a dolgokat, amiket célul tűzöl ki magad elé.

KEDD

Nagyon aktív és kalandvágyó személyiség vagy, aki nem szereti a semmittevést. Mondhatni nyughatatlan vagy és az unalom, egyedüllét frusztrálni tud. Nem azt mondjuk, hogy a 4 fal között kel ücsörögnöd, de néha kihasználhatod az énidőt egy kis önismeretre például.

SZERDA

Nagyon kíváncsi vagy és mindig vágysz valami újat tanulni. Nem vagy képes egy helyben toporogni, mindig új kihívás elé akarod állítani magad. A kíváncsiságod és az érdeklődésed kreatívvá tesz. Mindig van egy jó ötlet a tarsolyodban. Hajlamos vagy ugyanakkor a szétszórtságra.

CSÜTÖRTÖK

Bölcs vagy, törődő és megértő. Nagy tiszteletnek örvendesz a családod, barátaid és a kollégáid körében, hiszen mindenkihez szeretettel fordulsz. Rád mindig lehet számítani. Vezetői képességeiddel sokra viheted, de vigyázz, hogy a makacsságod ne kerekedjen felül rajtad.

PÉNTEK

Nagyon érzékeny és békés természeted van. Semmit nem szeretnél jobban, mint azt, hogy mindenki jóban legyen egymással a környezetedben. Nem tűröd a konfliktusokat és a drámát és bármit megteszel, hogy azokat elkerülhesd. Mindig számítanak rád, ha valamilyen elharapózott helyzetet rendbe kell tenni.

SZOMBAT

Nagyon megbízható személy vagy, akire a barátok és családtagok bármikor számíthatnak. Mindig képes vagy jó hangulatot teremteni magad körül. Hajlamos vagy azonban túlaggódni a dolgokat, ha a jövőről van szó. Inkább koncentrálj a jelenre és meditálj, ha arra van szükséged.

VASÁRNAP

Intelligens, mély gondolkodású személy vagy. Gyakran kényszeríted magad az objektív gondolkodásra és megkérdőjelezed a megérzéseidet. A barátok és kollégák gyakran fordulnak hozzád tanácsért, ha krízisbe jutnak. Introvertált hajlamaid miatt tartasz a csapatmunkától. Semmi gond nincs azzal, ha szeretsz egyedül lenni, de ne feledd, hogy egységben az erő.

Olvasd el ezt a cikket is –>  Demcsák Zsuzsával aludt Hajdú Péter, több kamera is rögzítette az eseményt: a showman áradozott

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

(Forrás: tudasfaja.com)