Rengeteg különleges ruhát láttunk már, de ez a menyasszonyi ruha tényleg káprázatos! Minden nő örömmel választaná ezt a csodálatos ruhát, az esküvőjére.

A menyasszonyi ruha azonban nem csak az eleganciájával nyűgözheti le az embert, hanem képes minket inspirálni is, mégpedig fantasztikus dolgok megalkotására! Miről is van szó?

Kérem szépen ez nem egy átlagos menyasszonyi ruha, hanem egy káprázatos esküvői torta! Hihetetlen munka, minden virág kézzel készített, nem használtak 3D nyomtatót a dekorációs elemek elkészítéséhez!

A torta készítői Emma Jayne és Mak Tumang, két tehetséges cukrászhölgy. Nem tudni mennyi idő alatt készítették el ezt a remekművet. A londoni Coke International Show zsűrijét viszont lenyűgözték egyedi alkotásukkal.

A virágok és a különleges mintázat kialakítása is külön figyelmet érdemel.

Sajnos ezt a ruhát nem viselheti egy igazi menyasszony, de mi gyönyörködhetünk a kitartó munka és a fantasztikus ízlés eredményében!

Már csak az a kérdés, a ruha melyik részét kóstolták meg először? Én biztosan sajnáltam volna felszeletelni!

Oszd meg, hogy mások is láthassák! 

(Forrás: bidista)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Froclizta és cikizte anyukáját, hogy úgy sem meri előadni vele a bevállalós koreográfiát: ő lepődött meg a legjobban