Boros Bernadettet Betty Love-ként ismerte meg egy ország a 90-es években. A Soho Party egykori énekesnője visszavonult a reflektorfénytől, azóta családot alapított.

Gyermekkorában zongorázni és énekelni tanult. Hat évig úszott, karatéra, dzsúdóra is járt, majd elkezdte a dzsesszbalettet. 1993-ban csatlakozott a Soho Party együtteshez, ami 1998-ban feloszlott. Egy évvel később szólóban folytatta, első nagylemezének szövegeinek és dallamainak egy részét saját maga szerezte, melyben segítségére volt a Soho Partyból ismerős Náksi Attila.

Legismertebb slágerei az első albumának címadó dala a Repülj tovább és az Olyan mint a méz, Tőled szép, Fáj minden szó.

Az éjjel soha nem ér véget című dal a Soho Party utolsó kislemeze, mely a Best Of Collection 1993–1998 című válogatásalbumon szerepel.

A magyar fociválogatott 2016-os EB sikerei kapcsán újra rendkívül népszerűvé vált dal úgy tűnik, soha nem fog kimenni a divatból, tény, hogy rendkívül fülbemászó:

Betty Love-on úgy tűnik nem fog az idő, hiszen ma is olyan gyönyörű, mint évtizedekkel ezelőtt volt! Gondoljunk csak bele, 1993-ban, azaz 26 éve kezdte zenei karrierjét és még ma is milyen gyönyörű:

Az énekesnő a Facebook oldalán található képek szerint irigylésre méltóan jó formában van:

Itt egy videó egy 2016-os koncertjéről, bámulatos, hogy még most is milyen gyönyörű:

Oszd meg, hogy mások is láthassák! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Elrejtőzött és olyan keservesen sírt, mint egy ember! Vajon mi történhetett vele?