Mikor bűvészek lépnek fel ilyen műsorokban, a zsűrin látni, hogy nem mindig fogadják őket nagy örömmel, inkább szkeptikusak velük kapcsolatban. Ez volt a helyzet Ellievel és Jekivel is, azonban pár bámulatos átöltözés után a zsűritagok szájtátva néztek egymásra.

Nem is csoda, hiszen annyira jól volt felépítve a bűvészek produkciója, hogy a néző egy percig sem unatkozott. Egy rázás a fekete anyagon, és pillanatok alatt új ruhába bújt bűvész jelent meg a színpadon.

Majd belépve a függöny mögé, egy másodperc és teljesen más ruhába lép ki a fiatal lány. És hogy lesz egy esernyőből kettő?

Ellie és Jeki, a 29 és 34 éves dél-koreai pár nagy utat tett meg, hogy fellépjenek a Britain’s Got Talent című angol tehetségkutatóban. Nemcsak a zsűrit, minket is nagyon megvettek a produkciójukkal! Pörgős, látványos műsor, egy néhány trükknél sehogy sem tudunk rájönni, vajon hogyan is csinálják.

Itt a videó az előadásukról:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: twice)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Egyszerű kis lakókocsinak tűnik, de kívül-belül olyan páratlan, hogy már több mint 15 millióan látták a neten