Alpha Blondy nemzetközileg ismert elefántcsontparti reggae énekes. Dalaiban saját dioula nyelvén, franciául, angolul és néha arabul és héberül énekel. A dalszövegeinek gyakran politikai tartalmuk van, humorral fűszerezve.

Az ő egyik nagy, 1987-ben készült slágerét dolgozta fel most Fekete Pákó. A Sweet Fanta Diallo című szám eredeti verziója a legnagyobb videómegosztó portálon több mint 11 milliós nézettséggel büszkélkedhet.

Ezt a fülbemászó nótát most magyar szöveggel adja elő Pákó, kíváncsiak vagyunk, az ő dala vajon mekkora nézettségre tesz majd szert. A dalszövegben valódi dráma bontakozik ki, hiszen többek között ez hallható a nótában:

“Egy nap az én Fanta tovább állt, bizony ám! Egy nap az én Fanta elhagyott, köddé vált! Nem volt más csak egy álomkép, ami tovatűnt! Mindez csak látomás volt, tudom én! Várjon hova mehetett, merre van? Nem tudom hova tűnt Keresem, keresem, hogy hol lehet? Újra ezt kérdezem Újra és újra csak ezt kérdezem Mindig csak ezt kérdezem Minden nap azon agyalok, miért tűnt el”.

Reméljük, hogy Pákó rálel majd a Fantájára, addig is hallgasd meg te is a dalt:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  A fergeteges Müller Cecília jelmez után itt vannak a Győrfi Pál jelmezes farsangolók: neked melyik tetszik legjobban a 4 közül?