A közkedvelt színésznő és műsorvezető, Liptai Claudia a karantén alatt sem tétlenkedik, sokszor jelentkezik be egy-egy rövid videóval, hogy helyzetjelentést adjon, vagy csak mosolyt csaljon az arcunkra.

Claudia remek formában van, amit csinál, az pedig egyszerre profi, vicces és szórakoztató, minden elismerésünk! Látszik, hogy vérbeli színésznőről van szó, hiszen annyi mindent el tud mondani, meg tud jeleníteni az arcjátékával, gesztusaival.

“Eljött az a pillanat, amikor már csak dalban tudom elmondani, hogy mit érzek” – mondja Claudia nemrég közzétett videójában.

“Úgyhogy köszönöm a magyar és külföldi művészeknek, hogy megírták ezeket a csodálatos számokat, amiken keresztül el tudom mesélni, hogyan élem meg ezeket a heteket az elejétől a (remélhetőleg nemsokára) végéig.

“És akik nélkül ez a klip nem jöhetett létre. :. #animalcannibals @madonna @mchammer #komárlászló @officialqueenmusic #hevesitamas #republic @thecranberries @britneyspears #eddaművek @tothgabi @zanzibar_zenekar @destinyschild #thetokens #funnyvideos.

Szuper lett a videó, óriási gratula érte!

Oszd meg, hogy mások is láthassák! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  VICC: A tanárnő miniszoknyában megy iskolába. Az egyik gyerek odasúgja a padtársának: