Cameron Diazról az utóbbi években keveset hallani. 2014 óta egyetlen filmet sem forgatott, a színésznő maga döntött úgy, hogy egy időre felhagy a filmezéssel. Viszont szemmel láthatóan nagyon jó formában van, ráadásul 2020-ban megszületett első kislánya, Raddix Madden.

Közösségi oldalára egy igen érdekes és vicces videót tett fel, amelyen egy cseppet sem könnyű kihívást teljesít barátnője, Katherine Power segítségével.

A kihívás lényege, hogy a 47 éves Diaz úgy iszik meg egy pohár italt, hogy a poharat barátnője, Catherine tartja a szájával. Minden elismerésünk a két hölggyé és természetesen legfőképpen Cameron Diazé, hiszen egyetlen csepp sem ment mellé.

A magunk részéről azért nagyon reméljük, hogy Cameront a vicces videókon kívül még a filmvásznon is viszont fogjuk látni, addig is itt van ez a felvétel, bárki kipróbálhatja magát és a hölgyek után csinálhatja az ügyes mutatványt:

Oszd meg, hogy mások is láthassák! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Széttrollkodta a tehetségkutatót, mégis, álló ovációval ünnepelték a végén, olyan vicces volt