Tudtál róla, hogy minden hónaphoz társítható egy bizonyos fajta madár? Ahogy a születési hónaphoz kapcsolódó drágakő, úgy a születési hónap madara is sokat elárul rólad! Válaszd hát ki hát a tiédet, és nézd meg, mit árul el a jellemedről:

1 – Január: Bagoly

Rád igaz, hogy lassú víz partot mos. Gondosan megválogatod a szavaidat, és egy beszélgetés során is tartalmas dolgokat mondasz. Csendes természeted dacára írásban – különösen a kifejezésmód tekintetében – ékesszóló és kreatív vagy, amin mások meglepődnek. A magad szája íze szerint kommunikálsz, de annyi biztos, hogy mély és magvas gondolataid vannak.

2 – Február: Papagáj

A te madarad a szabad szellemet jelképezi. Sohasem vagy unalmas és kiszámítható; közismerten mélyebbre látsz a hétköznapok felszínességénél. A kreatív írás, a zene és a művészetek átszövik a személyiségedet. Barátaidat és szeretteidet mindig inspirálja különleges egyéniséged és hatalmas életszereteted. Nem keresed a reflektorfényt, de a környezetedben felfigyelnek rád!

3 – Március: Vörösbegy

A vörösbegy az állhatatosság madara! Meghökkentő képességed van arra, hogy a legnagyobb vihart is átvészeld. Szeretteidet lenyűgözi a belőled áradó erő és hit – akár bevallják, akár nem. Időnként talán fáradtnak érzed magad, de ritkán látszik meg rajtad. Inkább a tennivalókra koncentrálsz és az elérendő célt tartod szem előtt. Határozott és kitartó vagy.

4 – Április: Kanári

A kanárihoz rengeteg nevetés és vidámság kapcsolódik. Néha bohóckodik, néha élesen szellemes, mert mindennél jobban élvezi, ha a környezetében lévőket felvidíthatja vagy szórakoztathatja. Ha ráakadsz egy vicces mémre, a te hozzáfűzött kommentedtől egy szempillantás alatt kétszer olyan vicces lesz! A kanári imádja a jó hangulatot!

5 – Május: Csalogány

Megszépíted azok napját, akikkel együtt töltöd – éppúgy, mint születési hónapod madarának édes dala. Mindig pozitív, derűs hangulatod másokra is átragad, és a környezetedben lévők általában irigyelnek is miatta. A te egyetlen kedves mosolyod elűzi bárki rosszkedvét. Szerencsére nagyon mosolygós természetű vagy.

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ez elképesztő! Fészket rakott a hajában Varga Viktor, már a kismadarak is beköltöztek! Videóra vette mindezt!

6 – Június: Gerle

Ez egy királyi madár. Született vezető vagy, még ha talán nem is ismerted ezt fel. Te vagy a szervezés és delegálás császára. Akár komoly vészhelyzetről van szó, akár csupán annyi a kihívás, hogy minden gyerek időben beérjen az iskolába – ha te átveszed az irányítást, akkor rend születik a káoszból. Legyen bármilyen hosszú az elintézendők listája, téged nem rettent meg: sebtiben csatasorba állítod a csapatokat!

7 – Július: Sas

Mivel a sas a születési hónapod madara, páratlanul magabiztos vagy. Képes vagy úgy odafigyelni a másikra, ahogy nem sokan. Gyakran vadidegenek is elmesélik neked életük történetét. Rendkívül megbízható vagy, így a kényes információk nálad garantáltan titokban maradnak. Olyan megértő, a másik helyzetét átérző tanácsokat tudsz adni, amelyekkel fellelkesíted vagy a helyes irányba tereled a másikat.

8 – Augusztus: Jégmadár

A jégmadár havában születettekre leginkább az jellemző, hogy nincsenek náluk barátságosabb emberek. Nemcsak te élvezed azt, ha új ismeretségeket köthetsz, de valamiképp mások is élvezik, ha ismeretséget köthetnek veled. Közismerten rendkívül nagylelkű vagy, és támogatást nyújtasz annak, aki nehéz helyzetben van. Segítőkészséged ráadásul a közeli barátaidon túl másokra is kiterjed – örömmel segítesz bárkinek a környezetedben.

9 – Szeptember: Héja

A saját történetednek te magad vagy a hőse! Akármennyi nehézséggel is szembesülsz, újra meg újra helyt állsz. Tetteidre persze felfigyelnek, de te nem szereted a melledet döngetni. Olyan megnyerő elegye ez a belevalóságnak és a szerénységnek, ami miatt a magánéletben és a munkahelyeden is csodálnak. Mások támaszkodhatnak rád, és benned nem csalódnak.

10 – Október: Hattyú

Ennek a hónapnak a madara bármit elintéz! Neked mindenre van válaszod. Szívesen segítesz másoknak, és rekordidő alatt képes vagy előállni a megoldással. Szereted azt, ha igazad van – és általában tényleg ez a helyzet. Mindig rád gondolnak elsőként egy nehéz szituációban, vagy ha jó tanácsra van szükség. Ráadásul csodás receptjeid vannak!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Medencébe ugrott Varga Irén legújabb klipjében: pár óra alatt több százezren látták

11 – November: Kakas

Ez a madár a legnagyobb cimbora. Nálad jobb barátja senkinek sem lehetne. Nem csupán alkalmi haver, hanem igazi bajtárs vagy. Kitartasz a barátaid mellett tűzön-vízen át, és támogatod őket azokban a helyzetekben, amelyekbe egyedül beletörhetne a bicskájuk. Ráadásul azon túl, hogy jó irányba tereled a másikat, még szórakoztató is vagy.

12 – December: Holló

Érdekes, rejtelmes, intrikus madárról van szó. Kalandvágyó vagy, és mindig keresed az újat. Önbizalmad és kíváncsiságod is nagy, ezért állandóan a következő izgalmas programra vadászol. Megállsz a magad lábán, és teljesen jól érzed magad egyedül is. A buliknak talán nem te vagy a középpontja, de folyamatosan új élményekkel gazdagodsz.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: apost.com)