Varga Irén, aki kezdetben főzővideóival lett nagyon népszerű, mostanság énekesnőként is sikert sikerre halmoz, koncertjeit rengetegen látogatják.

Az egyik legutóbbi bulin Irén ráadásul párját, Lacit is a színpadra hívta a közönség pedig majd’ megőrült a váratlan meglepetéstől. Azt, hogyan fogadták Irén párját, IDE KATTINTVA láthatod.

Hétvégén Budapesten tartották meg a Music Television által szervezet EMA-gálát, és Istenes Bence is a meghívottak között volt.

A műsorvezető közzé is tett egy képet a közösségi oldalán az eseményről, ráadásul nem is akárkivel fotózkodott, hanem napjaink egyik legnépszerűbb előadójával, Malumával.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés

Varga Irén is rendkívül nagy rajongója a kolumbiai énekesnek, ezért amikor meglátta a közös képet Bence oldalán, nem bírta türtőztetni magát.

Rögtön ajánlatot tett nekik: “Westendhez gyertek Maluma és Istenes Bence” – írta posztjában Irén.

Irénke abban reménykedett, hogy a két sztár látja a felhívását, és találkozhat velük, ám ez sajnos nem jött össze.

Varga Irén hiába várakozott a hidegben, sem Maluma, sem pedig Istenes Bence nem jelent meg a bevásárlóközpontnál.

Irénke egyre türelmetlenebb lett, ez kiderült a következő posztjából: “Fázok, Bence! Küldd akkor, ok” – ám Bence és Maluma továbbra sem bukkantak fel.

Irén mindent megtett a találkozásért, ám az mégsem jött össze, mindezt az énekesnő ezzel a keserű konklúzióval zárta a közösségi oldalán: “Én ezt nem értem”.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  3 különbséget szinte mindenki észrevesz, ám a negyedikre csak a sasszeműek lelnek rá