Sokszor ér minket olyan meglepetés az életben, amire nem voltunk felkészülve. De elképzelhető, hogy ez a meglepetés kellemes és ilyenkor a legjobb, ha egyszerűen elfogadjuk, ami történt velünk.

Egy norvég édesanyával, Gunhild Lygre-vel érdekes dolog történt, jelentette a TV2.no.

Egyik nap éppen boltba ment, hogy gyorsan vásároljon még valamit a vacsorához. Még gyorsan visszavitte az üres üvegeket és ezeket bedobálta a gyűjtő dobozba. A gép ilyenkor megkérdezi, hogy az aprópénzt felajánlja-e a vöröskereszt számára.

Az anyuka elmondta, hogy ő mindig ezt az opciót választja, és mindig adományoz a vöröskereszt számára, jelentette a csatorna.

Ez alkalommal az adományozással óriási szerencsében volt része az anyukának. A pénz adománnyal mindenki automatikusan részt vesz egy nyereményjátékban, így az édesanya is.

Miután bedobta az üres üvegeket és megkapta érte a bizonylatot, arról értesült, hogy 30 millió forintnyi összeget nyert!

– Ezek után végig remegő lábakkal mentem végig a bolton a bevásárlás ideje alatt, mondta az édesanya.

Gunhild és családja a szülei házában laktak, az alagsorban. Már nagyon régóta arról álmodoztak, hogy saját lakásuk legyen.

Az édesanyának még csak időszakos munkája van és a család nem tudott kölcsönt felvenni, de már elkezdtek egy új lakást keresni.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Így nézne ki a világ 8 talán legsármosabb férfi színésze nőként: ki a kedvenced?