Majka legutóbbi Facebook képe és a hozzá írt szöveg a cikk megírásának pillanatában már közel harmincezernyi lájknál jár. A rapper a Wikipédia információi szerint tegnap lett 41 éves, ezzel kapcsolatban pedig ma írt egy posztot a Facebookra.

Nem mondhatni, hogy Majka barokkos körmondatokban reagált volna szülinapjára, sőt. Valószínűleg azért volt ilyen rövid és tömör, mert ő maga is alig hiszi el, hogy betöltötte ezt a “súlyos” életkort.

Majoros Péter és felesége, Majoros Hajnalka egy neves budapesti szálloda erkélyén készítették a képet, a háttérben csodálatos panoráma tárul fel a Lánchíddal és a pesti rakparttal.

Majka mindenkinek megköszönte a gratulációkat, szülinapjával kapcsolatban pedig csupán annyit reagált, hogy, idézzük: “41… anyám…”

Ne aggódj, Majka, mások is túlélték már ezt a szép kort, és biztosak vagyunk benne, hogy a következő évek sem lesznek rosszak! Boldog születésnapot kívánunk mi is!

Köszike köszike mindenkinek..♥️👍41… anyám…

Közzétette: Majka – 2020. augusztus 6., csütörtök

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép forrása: Majka Facebook oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Hajmeresztő hangfelvétel: Győrfi Pál sarokülője, szőlő a tűzoltóknak, Dankó muzsika! Durva, miért hívják a 112-t: