Mikor megkérünk valakit, hogy vigyázzon a gyermekünkre amíg mi elmegyünk valahová az nagyon jó dolog, de ugyanakkor meg állandóan arra gondolunk minden rendben van-e vele. Több millió kérdés is felmerül bennünk, mielőtt gyermekünket rábízzuk valaki másra még akkor is, ha az a valaki más egy családtag vagy barát.

Claudia Sorhaindo is pontosan így érzett, amikor el kellett valamit intéznie és unokatestvérére, J’Ann-ra bízta kislányát.

Claudia már éppen indult volna, de minden egyes perc elteltével egyre jobban aggódott. Mi lesz akkor, ha a kis Ava-val történik valami, amíg ő nincs otthon! Aztán végül is elindult otthonról.

Aztán hirtelen jelzett a telefonja. J’Ann küldött egy olyan képet, amelyet az anyának kétszer is jól meg kellett néznie.

Claudia nem bírta ki és muszáj volt megosztania ezt a képet a Facebookon. Ezt írta mellé:

“El kellett mennem otthonról egy rövid időre, ezért megkértem unokatestvéremet, hogy vigyázzon Ava-ra. Néhány perccel később kaptam egy üzenetet, hogy J’Ann egy szendvicset akart csinálni magának, de nem hagyhatta a kicsit egyedül,…

S így oldotta meg a dolgot! Most komolyan….?

Micsoda kreativitás!”

J’Ann nagyon komolyan vette küldetését és míg szendvicset készített, berakta a kislányt a saját nadrágjába. A nadrág hordozóként funkcionált így a kicsit egy pillanatra sem hagyta magára a lány.

Érthető, hogy Claudiának nagyon kellett nevetnie, mikor meglátta ezt a képet. Úgy tűnik, hogy J’Ann-t többször is felkérik majd bébiszittelésre, hiszen milyen jól megoldotta ezt a helyzetet is.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Az emberek 90%-a csak négy vagy öt számot fedez fel a képen: te hány számra találsz rá?