Csobot Adél és Istenes Bence pompásan összeillenek, ezt ez az éneklős-karaokes videó is bizonyítja: Mindketten ugyanolyan bohókásak, viccesek, és az énekhangjuk is remekül passzol egymáshoz. Sok számnál ráadásul az egyik elkezdni, a másik folytatja.

A kommentelők is el vannak ájulva kettejük teljesítményétől, többen azt is kiemelik, hogy Bencének milyen jó hangja van:

“Szuper aranyosak voltatok! Bence- isteni hangod van . Nagyon jól szórakoztam és Adéllal együtt nevettem! Köszöni egy 70 éves nagymama!”

“Annyira jó volt nézni benneteket, veletek nevettem, sokkal szórakoztatóbb volt, mint egy TV műsor! Kívánom, hogy még sokáig utazzatok ilyen vidáman, boldogan együtt az élet útjain!”

Mások Adél némettudását dicsérik. Néhány éve még egy szót se tudott, pedig már a kiejtése is parádés:

Nagyon cukik vagytok! Gratula Adél, mar milyen jól megy a német. Emlékszem mikor az elején még Bence tanítgatott. Bence neked meg tok jó hangod van. Nagyon jó páros vagytok!

Óriási ahogy Adél a németet így énekli…meg pár éve a zsemle kikérése sem volt könnyű feladat! Le a kalappal, gratulálok!

A videót itt tudod megnézni: szerinted milyen lett?

Oszd meg, hogy mások is hallhassák! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Csak dörzsöltük a fülünket: ez a laoszi férfi 8000 km-re él hazánktól, mégis gyönyörűen beszél magyarul