Ha esetleg nincs kéznél sörnyitó, akkor sem kell kétségbeesned, az alábbi trükkök bármelyikével könnyen ki tudod nyitni az üveget:

1.Öngyújtó

Az egyik legegyszerűbb, és legkézenfekvőbb módszer. Fogd a gyújtónak a műanyag felét, és helyezd a sörös kupak alá merőlegesen. Majd próbáld úgy mozgatni, hogy a sör kinyíljon.

2.Öv

A nadrágszíj csatja nagyon hasznos lehet ebben az esetben. Ugyanúgy használhatjuk, mint az öngyújtót, csak sokkal könnyebb vele felnyitni az üveget.

3.Kulcs

A kulcs szárát helyezzük a kupak alá, és próbáljuk meg körbe forgatni a kulcsot, addig, amíg a kupak fellazul.

4.Gyűrű

Ezt csak abban az esetben alkalmazzuk, ha jó erős anyagból készült a gyűrűnk, és nem sajnáljuk. Helyezzük a gyűrüsujjunkat 45 fokos szögben a kupak széléhez, majd próbáljuk ellentétesen húzni kifelé az üveget. Ezüst gyűrűvel jobb, ha nem próbálkozunk, mert az könnyen eldeformálódik.

5.Egy másik sör

Két sört könnyen ki lehet nyitni egymás segítségével. Ellentétes fordítsuk őket fejjel lefelé, akasszuk az egyik üveget a másikba, majd húzzuk határozottan az ellenkező irányba a két üveget.

6.Kanál vagy villa

Könnyen megnyithatjuk az üveget egy kanál vagy egy villa segítségével. Akasszuk bele az evőeszközt a sörösdugóba.

7.Előkészítőpult

A konyhai előkészítő pult szélére támasszuk az üveget a kupakjánál fogva, és egy határozott mozdulattal üssünk rá. Ettől le kell pattanjon az üvegről a kupak.

8.Ajtókeret

Ez ugyanúgy működik, mint az előbbi pultos módszer. Ha masszív zárunk van, akkor még egyszerűbb, hiszen csak bele kell akasztanunk a kilincsnyelv illesztőjébe az üveget, és megpattintanunk a tetőt.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

(Forrás: kreativoldal)

Olvasd el ezt a cikket is –>  A család egy hajléktalant lát, aki segít nekik. Az apa ezután rájön, itt az ideje, hogy mindent megváltoztasson: