Bianca, a harcművész-színész, Jean-Claude Van Damme és az ex-testépítő, fitness versenyző, Gladys Portugues lánya. Van egy Kristopher nevű bátyja és egy féltestvére, Nicholas. 1990 októberében Bianca Bree Van Varenberg néven született.

A szülők mindketten igen sportosak voltak. 1987-ben házasodtak össze, majd megszületett Kristophert és Bianca. Elváltak, de hét évvel később, 1999-ben újra összeházasodtak.

jc2

A lány 7 évesen kezdett el sportolni, harcművészeteket, karatét, kick-boxot, bokszot tanult. De fellázadt és inkább balettra és műkorcsolya, majd gyorskorcsolya edzésekre járt.

16 évesen iratkozott be egy színészképzőbe, mert színésznő szeretett volna lenni. De közben újra foglalkozni kezdett a harcművészetekkel is. Még apja híres 360 fokos fordulórúgását és angol spárgáját is meg tudja csinálni.

jc5

jc6

Először apja filmjeiben lehet látni, 2008-ban A törvény erejével, 2010-ben a The Eagle Path, 2011-ben a Gyilkos játékok, 2012-ben pedig a Hat töltény ára című akciófilmekben tűnt fel.

Azóta több filmbe is hívták, 2012-ben az U.F.O. – Idegenek közöttünk című sci-fiben, majd a Paranormal Activity Security Squad című horrorparódiában láthatták.

Közben férjhez ment egy profi pankrátorhoz, Josh Harterhez.

Édesapjával is változó intenzitású a kapcsolata. Mikor kiderült, hogy kábítószert fogyasztott, akkor sok zaklatásnak volt kitéve a lánya is. “Elég kemény volt. De hát sosem voltam igazán apuci kis hercegnője. (…) Mostanra azonban jóban vagyunk. Sokat lógunk együtt, dumálgatunk, de azért nem az élet nagy dolgait vitatjuk meg egymással. Inkább az jellemzi a kapcsolatunkat, hogy lemegyünk az edzőterembe és mutatunk egymásnak néhány rúgást meg ilyesmit” – mondta.

bianca2

Ebben a videóban egy remek képösszeállítást láthatsz róla:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu, fotók forrása: Bianca Bree Facebook-oldala és tvgo.hu.)

Olvasd el ezt a cikket is –>  A terepjáró egy óriási sziklafal elé érkezett: a sofőr úgy döntött, felmegy rajta