Pécsi Ildikó megannyi drámai szerepet alakított páratlan karrierje során, de a komolyabb alakítások mellett rendre elvállalt könnyedebb darabokat, vígjátékokat, kabaréjeleneteket is.

A 80-as évektől kezdve a Szeszélyes Évszakok című műsornak is gyakori vendége volt és Antal Imrével együtt több jelenetben legendás párost alkottak.

Nagyon jól voltak például mint Rómeó és Júlia, de a mi kedvencünk a Néma Levente című kabarétréfa, ami lényegében öt és fél perc tömény nevetés.

Pécsi Ildikó egyre csak szóra akarja bírni a néma Leventét, ám Antal Imre hajthatatlan. Kár, hogy mostanában nem készülnek ilyen jelenetek, pedig mai színészeket is megnéznénk néhány ehhez hasonló klasszikus kabarétréfában.

Addig is, örüljünk, hogy megvan ez a felvétel, köszönjük meg ennek a két csodálatos művésznek, hogy ilyen remekül szórakoztatnak bennünket, sajnos mindketten már csak archív felvételekről:

Oszd meg, hogy mások is láthassák! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Értelmezhetetlen öngól született a román bajnokságban: a hálószaggató lövés egy csatárnak is a becsületére vált volna