Szombaton rajtolt el az idei Sztárban Sztár Leszek! című műsor a TV2-n, és különleges fellépőkből, emlékezetes produkciókból már az első adásban sem volt hiány.

Voltak olyanok is szép számmal, akik énektudásukkal és gyönyörű hangjukkal hívták fel magukra a négy tagú zsűri, azaz Köllő Babett, Tóth Gabi, Pápai Joci és Majka figyelmét, ám olyan versenyzők is akadtak, akiknek a produkciója egészen más miatt marad felejthetetlen.

Ez utóbbiak közé tartozik Varga Albert „Rupi” is. A nagykátári fiú a felvezetőben az mondta: “Fontos, hogy legyen mondanivalója a zenémnek”. Ehhez képest a srác a Yello együttes „Oh Yeah” című számát választotta, amelynek szövege gyakorlatilag megegyezik a címmel. Érdemes nézni a zsűri arcát, miközben szembesülnek a ténnyel, hogy a dal valóban csupán ebből a 2 szóból fog állni.

Majka az értékelésnél azt mondta: “Tesó, figyelj! Ha ez trollkodás, ha azért jöttél, hogy ezt így megcsináld, akkor….ilyen nincs a világon…ennél jobb ötletet még nem hallottam ebben a műsorban, hogy idejössz és kiégeted az agyunkat”. Majka egyébként többször is felnevetett az értékelés közben, így biztos nem vette a szívére a rendhagyó produkciót, amit most te is megnézhetsz:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Apa és lánya esküvői tánca unalmas keringőnek indult, szédítő koreográfia lett belőle, a násznép imádta: