Magyarul csendült fel a lengyel Sztárban Sztárban az Omega együttes legendás slágere, a Gyöngyhajú lány. A balladát egy fiatal énekes, Antek Smykiewicz adta elő, és bár a kiejtéssel akadtak problémái, lenyűgözte a közönséget.

Smykiewicz elárulta: minden vágya, hogy személyesen is megismerje a 75 éves rocklegendát, Kóbor Jánost. Óriási megtiszteltetésként élte meg, hogy előadhatta az Omega együttes egyik legismertebb balladáját, a Gyöngyhajú lányt.

A Blikk szerint Kóbor megerősítette, hogy valóban tetszett neki az előadás, és ő is örülne egy személyes találkozásnak. “A közeljövőben többször is fellépünk majd Lengyelországban, így elképzelhetőnek tartom, hogy találkozzunk, és személyesen is gratuláljak. Az előadása az Omegának is nagy elismerés volt” – mondta Kóbor János.

Bár a siker a zsűri pontszámában annyira nem mutatkozott meg, a nézők imádták: Smykiewicz alakítását eddig több tízezren látták Facebookon és közel kétszázezren a Youtube-on. Neked hogy tetszik?

Oszd meg, hogy mások is láthassák! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Négy őrült zseni a futópadon: a közönség viharos tapssal honorálta a fergeteges mozdulatokat