Az X-Faktor idei, jubileumi, adása aztán tényleg az egyik legemlékezetesebb évad. Már a válogatók is minden várakozást felülmúltak.

Annyi furcsa, szörnyű, vagy épp nagyon is emlékezetes és káprázatos produkciót mutattak be a színpadra állt versenyzők, hogy ember legyen a talpán, aki rangsorolni tud közöttük.

A műsor készítői elkezdtek nyilvánosságra hozni olyan különleges felvételeket is, melyek az adásból kimaradtak.

Ilyen volt például az a részlet is, amikor az egykori villalakó, VV Virág párjával, VV Danival érkezett a válogatóra, és alaposan meglepte a mentorokat produkciójával.

Azt, milyen jól énekelt Virág, és hogy mi volt az ítészek véleménye a fiatal lány produkciójáról, valamint, hogy továbbjutott-e a táborba, IDE KATTINTVA láthatod.

A mostani kimaradt jelenet is egy furcsa, emlékezetes és vicces előadást mutat be. A színpadra lépő versenyző, Zoltán ugyanis közölte, addig nem kezd bele a produkciójába, míg Puskás Peti és Gáspár Laci ki nem mennek hozzá a színpadra.

Puskás Peti végül kötélnek állt, így elkezdődhetett az előadás. Zoltán egy Michael Jackosn számot mutatott be, meglehetősen egyedi módon.

Egy biztos: az adás műsorvezetője, a színfalak mögött megbújó Miller Dávid remekül szórakozott azon, amit Zoltán és Puskás Peti előadott.

Itt te is megnézheted mindezt, sőt, azt is megtudhatod, hogy mi volta mentorok véleménye a látottakról, és mi lett Zoltán sorsa:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Jean-Claude Van Damme megint alkotott valami nagyon vicceset: táncmozdulataiért megőrülnek az internetezők