A Dancing With The Stars legutóbbi adásának egyik legemlékezetesebb pillanata Kamarás Iván és Mikes Anna produkciója volt.

Maga a tánc is lélegzetelállítóra sikerült, ám volt az előadásnak egy nehezen feledhető részlete is. Iván a teljes koreográfiát nyitott sliccel táncolta végig.

Ha szeretnéd látni ezt a meglehetősen különleges előadást, amin utólag most már Kamarás Iván is jót nevet, IDE KATTINTVA megnézheted.

A színész a Blikknek elmondta, hogyan fordulhatott elő a baki: “A produkció elején egy hajléktalant játszottam, aki hatalmas kabátban ül a padon. Majd ez a kabát lekerült, és ez okozta a gondot.

A kabát cipzárja és a nadrágomé összeakadt, így ahogy levettem a kabátot, az lehúzta a nadrág cipzárját” – mesélte Kamarás Iván.

Iván táncpartnere Mikes Anna szerint a szerint a színész igazi profiként viselkedett a produkció közben. Nem a cipzárt kezdte húzogatni, hanem folytatta a táncot, mintha mi sem történt volna.

Így megmenekült a produkció, ráadásul az előadás végén Iván megoldotta a dolgot, erről így számolt be a színész, nevetve:

“Amikor a produkció véget ért, volt kb. 1-2 másodpercem a zsűripult felé haladva, háttal a nézőknek. Akkor tettem rendbe a dolgokat”.

Utólag tehát az egész baki egy jó emlékként marad meg a táncospár emlékezetében, és jó szájízzel készülhetnek a szombati döntőre.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!  

(Kiemelt kép: TV2)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Kilenc rendőr lépett színpadra, a közönség már fél perc után tombolt: