Kacsázni valószínűleg a legtöbb ember szeret, és sokan nagyon ügyesek is benne. Leginkább persze azok, akik sokat gyakorolnak, mások csak sóvárogva próbálkoznak. De nem is igazi egy nyári vízparti kirándulás kacsázás nélkül. Ha sokat gyakorlod és rájössz a forszára, olyanná válik, mint a biciklizés, soha nem felejted el. A technika pedig folyamatosan tökéletesíthető.

Egy alaszkai férfi, Cory Williams megdobta élete legérdekesebb, legfurcsább próbálkozását. Kezdetben ő sem akart hinni a fülének!

Barátnőjével sétáltak az alaszkai Anchorage-i befagyott tónál, amikor gondolta, itt egy szép lapos kő, ő bizony kipróbálja a kacsázást. Bár általában nem szoktak fagyott tavon kacsázni, a férfi mégis megpróbálta, és amit hallott, az fantasztikus volt.

Hallgasd meg, milyen hihetetlen hangja van a téli kacsázásnak. Azt hiszem, nem kevesen lesznek, akik ezek után a következő télen kipróbálják. Már csak a tökéletes helyszínt kell megtalálni a lenyűgöző mutatványhoz.

Oszd meg, hogy mások is láthassák, hallhassák! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  A sportkocsis, fiatal újgazdag azt hiszi, túljár a gazda eszén és fogad vele egy disznóban: a végén akkorát koppan, hogy idáig hallani