Az Rtl Klub nemrég jelentette be, hogy hamarosan új évaddal jelentkezik a Való Világ. Ráadásul ez jubileumi széria lesz, hiszen ez lesz a tizedik! Ez alkalomból nem akárkit kértek fel a műsor beharangozójának elkészítéséhez:

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas Érdemes művészt, Pásztor Erzsit! Egy ország imádta, ahogy Janka néniként intrikuskodott a Szomszédokban, és természetesen a fortélyok kiagyalása közben a pohár sem hiányozhatott a kezéből.

Ha pedig épp nem volt itala, hát Jutkánál és Ferinél próbálkozott, hátha csurran-cseppen neki egy kis bor vagy sör. Nem meglepő, hogy ebben a kisfilmben is Janka nénit személyesíti meg, aki, miután tudomást szerez az új évad indulásáról, egyből rá is szeretné bírni az unokáját az indulásra.

Sőt, a fődíj hallatán annyira kedvet kapott az egészhez, hogy még az is lehet, hogy ő maga is benevez: akárhogy is, Pásztor Erzsi még mindig istenien játszik, ez a 44 másodperc kincset ér:

Íme:

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ha szereted a banánt, örülhetsz: 12 okot is mutatunk, amiért érdemes még többet enned belőle