A korábban az Éjjel-Nappal Budapest, az Ázsia Expressz és a Love Bistro című műsorokban is szereplő influenszernek, Horváth Grétának valószínűleg nem a matek volt a kedvenc tantárgya az iskolában.

Gréta az egyik szereplője a héten újraindult, nagy sikerű Hal a tortán című műsornak, ahol hírességeknek kell főzniük.

Gréta azt szerette volna tudni, hogy hány darab sütőtök kockát kell kisütnie, hogy az asztalnál asztalnál ülő öt ember mindegyikének hat darab jusson.

A hölgy több mint két percen keresztül próbálta azt kiszámolni, hogy mennyi 6×5. Először 35-re tippelt, majd 45-re, a harmadik próbálkozás a 24 volt.

Végül diadalittasan bemondta megoldásként a 28-at, mivel szerinte 24 + 6 az 28. Már nagyon örült, hogy megvan a helyes megfejtés, hiszen többször is kijelentette: 24 + 6 az összesen 28.

Ekkor férje, Dávid már a térdét csapkodta a nevetéstől, és közölte, hogy még most sem a jó számot mondta be. Nagy sokára Grétának sikerült eltalálnia a jó megoldást.

Igen, valóban, hatszor öt az harminc. Mindez pedig több mint két perc elteltével, ötödik próbálkozásra sikerült megfejtenie Grétának.

Itt te is megnézheted a meglehetősen szürreális jelenetet:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Bödőcs Tibor ezt a fergeteges jelenetet küldi minden diáknak és szülőnek az iskolakezdésre: ne hagyjátok magatokat