Varga Viktortól igazán nem áll távol az extravagáns stílus. Akár külsőben, akár a különböző polgárpukkasztó akcióiban szeret minél különlegesebb, olykor-olykor megbotránkoztató dolgokat választani.

Most pedig az is kiderült, hogy az autók terén is meglehetősen egyedi az ízlése: egészen páratlan járgánya van, ami egy baleset miatt az utóbbi időben még bámulatosabbá vált.

Az énekes a Blikkel osztotta meg autója történetét: “Magát a Mustangot 2013-ban rendeltem Kaliforniából, onnan érkezett hajóval.

Eredetileg egy egyszerű fehér kocsi volt, de az évek során folyamatosan az ízlésem szerint alakítottam.

Volt vele egy balesetem, felkenődtem a szalagkorlátra, utána döntöttem úgy, hogy mint egy Terminátort, újraélesztem és akkor kapta meg a mostani króm színét.

Az arcképem is megtalálható rajta. Mikor megyek vele az utcán a legtöbb ember már kapja is elő a telefonját” – mondta Varga Viktor.

Közösségi oldalára is feltöltött már fotókat a csodajárgányról, az biztos, hogy ilyen autóból nincs még egy az országban.

Az autója után most tetoválásban is igazán extrém ötletet valósított meg. Egy hónaljkutyát varratott magára.

„Mindig is szerettem volna egy kutyát, akit nem kell etetni meg sétáltatni! Sokféle tetkóm van ráadásul körülbelül mind hülye helyen, de ez most mindent visz” – írta közösségi oldalán.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Képek és kiemelt kép: Varga Viktor Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Álnéven írt dalt a foci-EB-re Istenes Bence, most debütál a klip: neked hogy tetszik?