Nincs olyan ember a világon, akit mindenki kedvelne és ez nem is olyan nagy baj, mint ahogyan azt egyesek gondolják. Mind különbözünk és az, hogy minden egyes irányban megfeleljünk, teljességgel lehetetlen. Ettől színes a világ, igaz?

Lássuk, hogy melyek azok a tulajdonságaid, amelyek a legjobban idegesítik a környezetedet, de talán soha nem mondják meg neked.

Kos

Az egyetlen dolog, ami nálad is idegesítőbb tud lenni, az egy hisztirohamos gyerek. Annyira énközpontú vagy, hogy minden történés és beszélgetés rólad kell, hogy szóljon. Te vagy az a típus, akivel senki nem dolgozik együtt szívesen, hiszen minden úgy kell, hogy történjen, ahogyan azt te szeretnéd. Kompromisszumot kötni számodra lehetetlenség.

Bika

A legmakacsabb jegy vagy mind közül, akinek szilárd elképzelései vannak az őt körülvevő világról és ezt senki nem rendítheti meg. Még akkor sem, ha a másiknak van igaza. Soha nem vagy hajlandó bevallani, ha hibáztál valamiben és eszed ágában sincs más megközelítést alkalmazni, ha a tiéd nem működik.

Ikrek

Be tudnád fogni egy kicsit? De őszintén. Társaságkedvelő vagy ez igaz, de annyit tudsz beszélni és úgy ugrálsz egyik témáról a másikra, hogy az már fárasztó. Folyamatosan okoskodsz és gyakran másokat sem hagysz szóhoz jutni. Gyakran túlságosan felpörögsz, és nem tudod elviselni, ha mások nem követik a példádat. Emellett mindenkiről mindent mindig tudni akarsz és kiborulsz, ha valami nem jut el hozzád.

Rák

Túlságosan érzékeny vagy. Nyavalyogsz, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy szeretnéd és akkor is, ha váratlan helyzetekbe keveredsz. A bajodról pedig mindenkit tudatni akarsz. Egy síró picsogó vagy. Ha éppen nem amiatt sírsz, ami a jelenben történik, akkor a múlton rágódsz. Engedd el végre az exek kezét. Nem kell mindenkin örökké rajta tartanod a szemed.

Olvasd el ezt a cikket is –>  A férj egy doboznyi pénzt talál haldokló neje polcán. Nevetett kínjában amikor rájött honnan a mesés vagyon:

Oroszlán

Jó lenne, ha ki tudnál mászni egy kicsit a tükörből. Nem azzal van a gond, hogy szeretsz a középpontban lenni, hanem azzal, hogy ezt milyen szinten űzöd. Túl nagy az önbecsülésed és állandóan áradozol magadról. Időnként annyira arrogáns vagy, hogy azt már senki nem bírja elviselni. Állandóan túldramatizálod a dolgokat, ha nem az van, amit te szeretnél.

Szűz

Te azért vagy olyan idegesítő, mert szinte lehetetlen téged boldoggá tenni. Soha nem vagy elégedett semmivel, folyamatosan a tökéletességre törekszel. Mindent kritikus szemmel nézel és olyan szőrszálhasogató vagy, hogy az már fárasztó. Mindennek úgy kell történnie, ahogy te akarod, különben morogni kezdesz.

Mérleg

Nagyon határozatlan és társfüggő vagy. Ha párkapcsolatba lépsz, onnantól kezdve megszűntél a környezeted számára. Nincs többé ’én’ csak ’mi’ és ez frusztrálja a többieket, mert egyedül veled talán már soha nem is tudnak csinálni semmit. Ez nem csak a környezeted, de a párod számára sem jó dolog. Soha nem tudsz egyszerűen dönteni, mert mindenkinek a kedvében akarsz járni. Túlzottan aggódsz amiatt, hogy mások mit gondolnak rólad.

Skorpió

Titkolózó, manipulatív, ellenséges és bosszúálló vagy. Szinte csak a magad javára koncentrálsz, és ha valaki nem kedves számodra, vagy nem tetsző dolgot tesz, akkor azonnal dühbe gurulsz. Semmit nem tudsz lazán venni, mindent eltúlzol, és ha fenyegetve érzed magad, akkor agresszívvé válsz. Ha szeretsz valakit vagy valamit, azért viszont az életed is feláldoznád. Túlságosan szélsőséges vagy és ezzel nehéz lépést tartani.

Nyilas

Nem tudod, hogyan kell nyugton maradni. A kiszámíthatatlanságod és az energiatúltengésed lefárasztja az embereket. Minden vágyad felfedezni a világot és folyamatosan új dolgokat megtapasztalni, de ez egyfajta belső instabilitás eredménye is. Állandóan követed a divatot, te vagy a bulik középpontja, de gyakran túlságosan is felelőtlenül viselkedsz. Nehezen viseled el, ha valaki nem olyan, mint te. Az empátia számodra ismeretlen fogalom.

Olvasd el ezt a cikket is –>  Nincs benne semmi csalás, a képen tényleg ott egy macska: ha rátalálsz fél perc alatt, nagyon jó szemed van

Bak

Gyakran viselkedsz önelégülten és arrogánsan. Úgy gondolod, hogy mindig neked van igazad és képtelen vagy mások nézőpontjából is megvizsgálni a dolgokat. Úgy beszélsz az emberekkel, mintha mindenki az alattvalód lenne és ez nagyon fárasztó. Lenézed azokat, akik nincsenek olyan szinten, mint te.

Vízöntő

Néha teljesen megközelíthetetlen vagy, hiszen annyira ki akarsz lógni a sorból. Gyakran magadba zárkózol és senki nem tudja eldönteni, hogy ilyenkor mi van veled, de ez téged különösebben nem is érdekel. Türelmetlen vagy azokkal, akik nem tudják követni a logikádat és nagyon makacs vagy a gondolkodásodban. Nagyon különc és bogaras tudsz lenni. Nem sokan képesek felvenni veled a lépést.

Halak

Nem vagy gyakorlatias és teljes zűrzavar uralkodik körülötted és benned is. Nem tudsz rendet tartani magad körül és az érzelmeidben sem. Állandóan mások gondjai miatt aggódsz, miközben a sajátjaiddal nem tudsz dűlőre jutni. Mindenki számíthat rád bármikor, viszont a saját dolgaiddal képtelen vagy haladni. Túlságosan érzékeny vagy és időd nagy részében álomvilágban élsz.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja.com)