Az RTL Klub mindig úgy próbálja összeválogatni X Faktor című műsorának mentorait, hogy nagyon különböző típusú és személyiségű emberek kerüljenek össze.

A mentorok között mégis, talán Gáspár Laci a legnyíltabb és legszórakoztatóbb, hiszen ami a szívén az a száján, nem játssza meg magát.

Azt is bátran felvállalja, hogy nem beszél tökéletesen angolul, ez azonban nem gátolja meg abban, hogy néha ezen a nyelven is kommunikáljon a külföldi jelentkezőkkel.

Az RTL Klub most egy extra felvételt tett közzé, melyben összegyűjtötték azokat a jeleneteket, mikor Laci angolul beszél.

Sőt, a végén a mentor még azt is megvillantja, hogy más idegen nyelvek világában is nagyon otthonosan mozog.

Mindezt persze az ő egyedi, vicces stílusában teszi. Mentortársai természetesen közben folyamatosan zrikálják őt, és jókat nevetnek próbálkozásain.

A felvétel végére szem nem marad szárazon a stúdióban, Laci mégis nagyon elégedett mindazzal, amit bemutatott, így kommentálja az eseményeket:

“Hogy tudhatok ennyire, úgy szeretem magam!” – zárja rövidre a dolgot Gáspár Laci, ezzel is nagy derültséget okozva.

Itt te is megnézheted, mit tud a nyelvzseni Gáspár Laci:

Oszd meg, hogy mások is láthassák!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Valósággal rajonganak a netezők ezért az ügyes kakaduért, aki 14 különböző táncmozdulatra képes: vicces és bámulatos egyszerre