A tavalyi évben az Irigy Hónaljmirigyből ismert Sipos Tomi egy saját maga által kitalált formációval jelentkezett Jattos Tomi Duó néven.

Az első dalnak akkora sikere volt, hogy a rajongók természetesen követelték a mihamarabbi folytatást. Kérésük meghallgatásra talált, ugyanis máris itt van a következő nóta, ami a Csepereg az eső illetve a Nézését meg a járást című dalok feldolgozása.

A stílus sem akármi, Tomiék a klipet a Raktárkoncertek feelingjében álmodták meg és forgatták le, hiszen a legsikeresebb magyar előadók tavaly nyáron és ősszel a járványhelyzetre való tekintettel ilyen Raktárkoncerteket adtak, közönség nélkül, amiken elénekelték legnagyobb slágereiket.

A Jattos Tomi Duó új klipjének a helyszíne Tomiék garázsa volt, feltűnik benne néhány tipikus garázskellék, például autós alkatrészek, illetve egy szélvédőmosó folyadék is.

De amire legjobban figyelni kell az új dalban az a zene és a szöveg, hiszen mindkettő fantasztikus lett. Neked hogy tetszik?

Oszd meg, hogy minél többen láthassák! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Soha be nem mutatott jelenetek a Dallasból: kacagtató bakiparádé, így még biztos nem láttad a szereplőket