Amióta gombamód szaporodnak a tévécsatornák, azóta se szeri, se száma a viccesebbnél viccesebb tévés pillanatoknak. Ember legyen a talpán, aki össze tudja szedni a legszórakoztatóbb jeleneteket az elmúlt 20 év terméséből.

A most következő videó készítői, Cseke Tamás és Papp Gergely pontosan erre vállalkoztak, és remek munkát végeztek: tényleg igazi “klasszikusokat” láthatunk egymás után a közel tíz perces kisfilmben, közben pedig a hasunkat fogjuk a nevetéstől.

“A magyar kereskedelmi televíziózás számtalan gyöngyszemet hagyott az utókorra, a mai videóban pedig nem kisebb feladatra vállalkozunk, mint kiválasztani ezek közül a leggázabb pillanatokat” – írják a fiúk a videó ajánlójában.

És valóban sikerült nekik, úgyhogy ezúton is köszönjük, hogy ennyi kellemes percet szereztek számunkra. Jöjjön tehát a videó, jó szórakozást kívánunk mindenkinek:

Oszd meg, hogy mások is láthassák! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Csobot Adél és Istenes Bence német duettjét fergetegesen parodizálja ki az Irigy hónaljmirigy: szerinted is telitalálat?