A gazdag nő már nagyon rég eldöntötte, hogy az 50. születésnapjára ráncfelvarrással, arcfeltöltéssel lepi meg saját magát.

Bár a beavatkozás cseppet sem volt olcsó, több millió forintba került, a hölgy végül nagyon elégedett volt az eredménnyel.

És valóban, a műtéteknek köszönhetően legalább 20 évvel fiatalabbnak néz ki a koránál.

A hölgy büszkén, örömittasan megy ki az utcára és nem győzi bezsebelni az elismerő pillantásokat.

Úgy érzi eljött az ő ideje, elkezdi kérdezgetni az embereket, hogy találják ki az életkorát. Először a zöldségeshez megy, ő 28-nak saccolja a nőt. “Pontosan 50 vagyok” – feleli lelkendezve.

Aztán az újságost kérdezte meg a koráról, az ő válasza 25 év volt. “Most töltöttem be az 50-et” – mondja a nő boldogan.

Végül a gyorséttermi eladót faggatta, ő 29-et mondott. “Nem, nem, pontosan 50 éves vagyok” – vágja rá elégedetten a hölgy.

A nővel madarat lehetett volna fogatni örömében, indult is haza nagy boldogan, épp várta a buszát.

A buszmegállóban rajta kívül csak egy nagyon idős bácsika várakozott szódásszifon méretű szemüveggel. A nő gondolta, azért őt is megkérdezi.

A bácsika szabadkozott, hogy ő már nagyon öreg, 82 éves, és nagyon rosszul is lát. Ám azt is közölte, hogy van egy nagyon különleges képessége. Ha egy nő megcsókolja, annak pontosan meg tudja állapítani a korát.

A hölgy rettentő kíváncsi volt, igazat mond-e a bácsi, ezért mit volt mit tenni, megcsókolta. A bácsika borzasztó boldog volt, hiszen évek óta nem csókolt nőt. Majd így felelt:

“Kedves hölgyem, ön pontosan 50 éves”.

“Nahát, tényleg!” – felelte álmélkodva a nő. “Honnan tudta, valóban a csók segített?”

“Nem, az igazság az, hogy maga mögött álltam a sorban a gyorsétteremben” – felelte a bácsi, kaján vigyorral az arcán.

Olvasd el ezt a cikket is –>  A kreatív hölgy 2 extra szemöldököt rajzolt az arcára: videóra vette, milyen különleges célja volt vele

Oszd meg, hogy mások is nevethessenek egy jót!