Aki eddig még nem hallott volna Varga Irénről, az az elmúlt napokban biztos, hogy megismerte őt, hiszen legújabb dala, a Kisapám a cikk megírásának pillanatában közel másfél milliós nézettséggel büszkélkedhet.

Te is meghallgathatod ezt a zenét, ha IDE KATTINTASZ. Ezzel még Tóth Gabi új számát is lekörözte, pedig a két nóta egyazon nap jelent meg. Varga Irén eddig főzővideóiról volt leginkább ismert, bár már az énekléssel is próbálkozott.

Nem is akármilyen dalt énekelt el, hanem az egyik legnehezebbet: Celine Dion My Heart Will Go On című számát, ami a Titanic azóta legendássá vált főcímdala. Így tűnik, hogy Irén nagyon büszke erre a produkciójára, ugyanis erre legújabb nótájának a szövegében is utal: “jöhet a Titanic, a Celine Dion” – hallható a Kisapám egyik sorában.

Azt nem tudjuk pontosan, hogy Varga Irén mikor adta elő ezt a számot, az viszont tény, hogy van róla felvétel, ami meg is található a legnagyobb videómegosztó portálon. Neked hogy tetszik?

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  A férj rohant beadni a válókeresetet, mikor meglátta feleségéről ezt a fotót: te észreveszed az árulkodó részletet?