“Akkor jó ötletnek tűnt” – hangzik a tanulságos magyar szólás, valószínűleg ezt mondhatta az a férfi is, aki részegen próbált meg meglovasítani egy autót Somogy megyében.

“Az ügy adatai alapján az akkor még ismeretlen elkövető 2020. október 4-én éjszaka egy személyautót próbált meg eltulajdonítani az egyik igali családi ház elől, de a hosszú perceken át tartó erőfeszítései ellenére is kudarcba fulladt az akciója.

A cselekménysort a település térfigyelő kamerái rögzítették, a felvételek alapján a körzeti megbízottak pedig azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A 40 éves ráksi lakost 2020. október 15-én lopás vétség kísérlete megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi elmondása szerint erősen ittas állapotban volt, és úgy gondolta, hogy autóval hamarabb hazaért volna, mint gyalog, de a kormányzár miatt nem sikerült meglovasítania a járművet” – írja a police.hu.

Az esetleíráshoz videót is mellékeltek, ahol jól látható, hogyan és milyen sikerrel próbálkozik az autólopást akkor jó ötletnek gondoló, erősen illuminált állapotban lévő férfi:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Gimiben még gúnyolták a lányok a csúnyácska fiút, 4 év múlva szívtipró lett belőle