Csonka András kisgyerekkorától a színi pályára készült. Apja, Csonka Endre az egykori Vidám Színpad tagja volt évtizedekig. Csonka András a Nemzeti Színház stúdiósaként lépett először színpadra, majd 1985-ben felvették a Színház és Filmművészeti Főiskolára, Szinetár Miklós osztályába, amit 1990-ben végzett el.

Ezután első szerződése a Vidám Színpadra szólította, ezt azonban néhány hónap után felbontotta, mivel bekerült a Magyar Televízió akkor induló szappanoperájába, a Família Kft-be. Itt alapfeltétel volt, hogy aki ott játszott, nem lehetett állandó társulati tag sehol. A sorozattól óriási ismertséget és népszerűséget kapott.

Már 7 éve dolgozott színészként, amikor 1997-ben valóra vált régi gyerekkori álma és saját lemeze jelent meg. 2003-ig további 3 lemeze és egy best of válogatásalbuma látott napvilágot. Köztük a 2001-ben megjelent, az azóta ikonikus sláger címét viselő Ding-Dong – olvashatjuk a Wikipedián.

Csonka András mindig is nagyon szeretett viccelni, most is megcsillantotta humoros oldalát, ugyanis megmutatta, hogy nézne ki tarkopaszon. A szemfüles kommentelők persze rögtön kiszúrták, hogy valószínűleg nem vágatta le igazából a haját, csupán egy filter használatával érte el ezt az eredményt:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Csonka András (@csonkabrandy) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Majka olyat szólt be Lagzi Lajcsinak a műsorban, hogy a közönség egy része pfujolni kezdett