Ezt a történetet egy teltkarcsú menyasszony tette fel a közösségi oldalaira, hogy okulásul szolgáljon mindenkinek: gúnyoltnak és gúnyolónak egyaránt.

“Nem vagyok sovány, rosszul működik a pajzsmirigyem. Nemsokára férjhez megyek, és nagyon nehezen találtam ezt az üzletet, ahol nagyobb méretben is lehet esküvői ruhák között válogatni.

Éppen próbáltam fel egy jónak tűnő menyasszonyi ruhát a fülkében, amikor azt hallottam, hogy az üzletben lévő anya és lánya, akik már ott voltak, mikor épp válogattam, épp rajtam nevettek, engem gúnyoltak, nem is nagyon fogták vissza magukat. Körülbelül így hangzott a beszélgetésük:

– Te jó ég, milyen kövér, nem hiszem el, hogy valaki ezt feleségül veszi – így a lány.

– Nem is tudtam, hogy a bálnák is lehetnek menyasszonyok – válaszolt nevetve az anyja.

Nagyon elszomorodtam, szipogva léptem ki a próbafülkéből. Ezt meglátta a közelben álló férfi eladó, aki velem együtt szintén fültanúja volt anya és lánya párbeszédének. A férfi odajött hozzám, megsimította a vállamat, aztán kérdőre vonta a két nőt:

– Valami gond van? – kérdezte az eladó.

– Á, csak viccelődünk, különben meg a ruhámért jöttem, neten rendeltem meg – felelte a vékony, nyafka fiatal lány.

– Milyen néven volt a rendelés? – kérdezte a férfi.

A nő válaszolt, a férfi előhúzott egy papírt, elé nyújtotta:

– Itt legyen szíves aláírni.

A fiatal nő aláírta, majd várta a ruháját.

– Most pedig takarodjanak ki az üzletből! – közölte nyugodtan az eladó.

– De hát ki van fizetve a ruha!

– Valóban, de most írta alá, hogy lemondja a rendelést, és visszakapja a teljes árat, Hölgyem. Most pedig tényleg tűnjenek el, mert rendőrt hívok.

A fiatal, gúnyolódó nő zokogni kezdett, mert egy hét múlva volt esedékes az esküvője. Az eladóval mi pedig összemosolyogtunk.”

Olvasd el ezt a cikket is –>  Tóth Andi lekevert egy hatalmasat Pumped Gabónak, de akkorát, hogy még ő maga is meglepődött a pofon méretén

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Képünk illusztráció)