Az esküvő a menyasszony számára az egyik legkülönlegesebb nap, egész életében. Vannak, akik hónapokat, sőt éveket készülnek rá, hogy minden tökéletes legyen, és úgy alakuljon, ahogy szeretnék.

Természetesen ilyenkor mindenki nagyon ideges és senki sem szeretné, ha valami ostoba baki közbejönne és tönkretenné az egészet. Hiszen villannak a vakuk, készülnek a képek, megy a videó, nem nagyon lehet itt már visszacsinálni semmit.

Így ennek a hölgynek az esküvői videójára az is rákerült, ahogy az anyós a fogadalomtételnél kifakadt és rikácsolva ordította a menyasszonynak, hogy ne merjen a fiára bármi rosszat mondani.

Természetesen megfagyott a levegő, és a helyzet csak tovább romlott, amikor a menyasszony megkérte a nőt, hogy ha nem tudja türtőztetni magát, akkor inkább távozzon a helyiségből.

Erre anyós azt üvöltötte, hogy azt a ruhát is ők fizették, amit a menyasszony most visel. Végül a vendégeknek kellett közbeavatkozniuk: és erőteljes szigorral közölték a raplizó anyóssal: hogy márpedig a fia ezt a nőt szereti, akár tetszik ez neki, akár nem, és ne tegye tönkre az ő nagy napjukat.

A felbőszült anyós a terem szélén volt kénytelen megvárni, míg véget ér a ceremónia. Itt meg is nézheted a videót az esetről:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  A maharadzsa lánya világszép színésznőjét hajdan milliók csodálták: friss képein a plasztika miatt felismerhetetlen lett